Maksu- ja toimitusehdot

1. TILAUS-JA MAKSUEHDOT


Maksaminen etukäteen tilisiirrolla
Ostokset voi maksaa etukäteismaksulla RST-Service Oy:n tilille. Kun olet vahvistanut tilauksesi, lähetämme laskun, viitenumeron ja tilaustiedot automaattisesti sähköpostiisi, mikäli antamasi sähköpostiosoite on voimassaoleva ja toimiva. Tilauksen käsittely alkaa heti, kun tilisiirto näkyy yrityksen tilillä, pankkiyhteyksistä riippuen 1-3 arkipäivää maksamisesta.


2. REKISTERÖITYMINEN

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä restax.fi asiakkaaksi. Asiakas voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.


3. TOIMITUSKULUT

Toimituskulut ovat.


4. TOIMITUSAIKA

Arvioitu toimitusaika on 1-7 päivää. Pidemmistä toimitusajoista pyritään ilmoittamaan sähköpostilla. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä meille. restax.fi pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.
 

5. TOIMITUSTAVAT

Matkahuolto


5. PALAUTUS-JA VAIHTO-OIKEUS

Palautukset hyväksytään vain jos niistä on sovittu etukäteen. Vaihto-oikeus ei koske käytettyinä myytäviä eikä alennushintaisia poistotuotteita. Tuotteiden täytyy olla avaamattomia ja käyttämättömiä ja se on palautettava Restax verkkokauppaan rahtivapaasti. Otathan yhteyttä ennen mahdollista tuotteen palauttamista sähköpostitse osoitteeseen tilaus@restax.fi tai puhelimitse +358 400 403 739. Mikäli palautus ei ole aiheutunut Restax asiakaspalvelun virheestä, sen arvosta vähennetään 20% hyvityksen yhteydessä kulujen peittämiseksi. Ennakkolähetyksiä emme lunasta.

Avatulla elektroniikkakortti- ja säädinpakkauksella ei ole palautusoikeutta.


6. HINNAT

Hinnat ovat alv.0% hintoja ja hintoihin lisätään alv. 24%. Tuotteet myydään verkkokaupassa kulloinkin esillä olevilla hinnoilla.

Ostohintojen muuttuessa pidätämme oikeuden hintamuutoksiin ennalta ilmoittamatta.


7. FORCE MAJEURE

restax.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan seikan kuten sodan, luonnonmullistuksen, vienti- ja tuontikiellon, viranomaisen päätöksen, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisen, työselkkauksen ja muun palvelun tuottajan tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavan tai toiminnan estävän seikan vuoksi.


8. RIITATAPAUKSIEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuvien riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.
 

9. TAKUU

Myydylle ja kokonaan maksetulle tavaralle on voimassa takuuehdot. Myydyille varaosille annetaan myyntipäivästä lukien

yhden (1kk) kuukauden takuu. Takuu ei korvaa saavuttamattomia voittoja, eikä välillisiä kuluja. Takuu korvauksen maksimikulut eivät saa koskaan ylittää tavaran todellista myyntihintaa.

Takuuehto ei sisällä työ- ja matkaveloituksia.

Takuu ei korvaa virheellisiä asennuksia. Virheellistä käsittelyä.

Jatka